Schurende eerlijkheid en incorrecte grappen van een vlijmscherpe cabaretier

Lovende recensies, laaiend enthousiast publiek, nominaties voor cabaretprijzen; laat Daniël Arends maar schuiven. Met zijn vorige show, het uitstekend ontvangen ‘Carte Blanche’, leverde hij een prestatie van formaat. En omdat Daniël het zo fijn vindt om voor u op te treden, is hij alweer druk bezig met ‘De Afterparty’. Hij zou vereerd zijn als u opnieuw massaal komt opdagen. U moet wel gek zijn om dat niet te doen: “Arends is in bloedvorm in dit vlijmscherpe en swingende programma, dat prachtig van opbouw is en door een aantal verrassende fases gaat.” (de Volkskrant **** over zijn vorige voorstelling ‘Carte Blanche’)
www.danielarends.nl

regie: Joerie Tijdink

Het Parool **** over zijn vorige show ‘Carte Blanche’:
“Na een zwartgallige, maar ook erg geestige eerste helft begint de werkelijke, wonderschone deconstructie. (…) Arends is geen pleaser. Gelukkig niet.”

NRC Handelsblad **** over zijn vorige show ‘Carte Blanche’:
“Dwars door zijn kronkelige redeneringen stookt Arends een vreugdevuur van onwaarschijnlijk veel steengoede grappen, die vlijmscherp van karakter, feilloos getimed en puntgraaf geformuleerd zijn.”

de Volkskrant **** over zijn vorige show ‘Carte Blanche’:
“Arends is in bloedvorm in dit vlijmscherpe en swingende programma.”

Theaterhistorie
De Afterparty (2016 – heden)
Carte Blanche (2014)
De zachte heelmeester (2012)
Blessuretijd (2010)
Geen excuses (2008)
Joko 79 (2007)

Overige activiteiten
Daniël is sinds 2003 lid bij Comedytrain. Hij is wekelijks in Toomler te zien en speelde o.a. in de film Bro’s Before Ho’s.

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Meer informatie en/of reserveren

Meer informatie en/of reserveren