Na zijn internationale succes met rockband “Vandenberg” wist Bert Heerink in de jaren ’90 een stevige Nederlandstalige carrière op te bouwen met o.a. ‘Juli July’ en ‘Als een vogel zo vrij’.  Als duizendpoot in de muziek speelde hij ook in grote producties als “Tommy” en “Queen in Concert” van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Tevens was hij 5 jaar frontman bij Kayak, werkte hij met Phil Collins aan de prachtige Disney klassieker “Tarzan” waarin hij de gezongen nummers voor zijn rekening nam en bracht met het Noord Nederlands Orkest een schitterende, symfonische uitvoering van werken van Pink Floyd. Nog steeds zingt Bert bij Jan Akkerman in My Brainbox en is ook in de theaters en clubs te zien als zanger bij ‘Pink Floyd Project’.

Heerink & Friends spelen in een kleine setting in 2 sets van 50 minuten prachtig herkenbaar repertoire uit de jaren 60, 70 en 80 en repertoire dat Bert tijdens eerder genoemde producties zong, natuurlijk aangevuld met eigen werk! Dit alles ondersteund door prachtige beelden, waar de locatie dit toelaat en die tijdens de hele voorstelling zullen meelopen op de achtergrond en tevens de ‘rode draad’ vormen in het verhaal dat de mannen hun publiek willen vertellen.

Heerink & Friends bestaat uit zanger Bert Heerink en zijn 2 muzikale vrienden en topmusici; Kees Schipper én Paul Kruis op gitaar.

Koop hier kaarten voor dit concert.

Meer informatie en/of reserveren