Wegens oorverdovend succes komt ASHTONIA terug! En deze keer gaat het absurde, avondvullende spektakel van de Ashton Brothers op reis. Vanaf mei tot en met juli trekt deze karavaan der krankzinnigheid dwars door het land. Koop nu kaarten voor een avond vol acrobatiek, magie, oogstrelende onzin en heerlijk eten.

Van vrijdag 21 juni t/m zondag 14 juli keert de ASHTONIA-karavaan weer terug naar zijn vertrouwde basis. De perfecte omgeving voor een serie shows die even historisch worden als de setting waarin ze gespeeld worden. Komt dat zien. Komt dat zien.

Wie zijn de Ashton Brothers?

Ashton Brothers is een door de internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Tornto tot Berlijn.

Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker bleef groeien. Daarom ruilden ze in 2017 het theater tijdelijk in voor hun eigen land. Een plek waar zij hun eigen wetten bepalen en enkel de lach regeert.

Na twee buitensporig succesvolle jaren in Slot Zeist, gaat ASHTONIA dit jaar op reis die eindigt in Slot Zeist.

Komt dat zien!

ASHTONIA

Grijp nu je kans om deze krankzinnige karavaan zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbeladen en geen voet op de vloer. ASHTONIA is een ongekend avondvullend spektakel waar zelfs de inwendige mens niet wordt vergeten.

Meer informatie en/of reserveren