Impressionistisch, zonnig en eigentijds

Wie het werk van Anneke Boot bekijkt, wordt direct meegesleept door de ongecompliceerdheid ervan. Het zijn schilderijen die je met hun frisse maar tegelijkertijd warme tonen vrolijk stemmen omdat ze je meenemen naar een wereld van licht en zon. Haar manier van schilderen heeft veel verwantschap met die van de Franse impressionisten zoals Monet en Cézanne.

Zij heeft zich de impressionistische werkwijze tot in de finesses eigen gemaakt en gebruikt die techniek voor een breed scala aan onderwerpen. Evenals de impressionisten zoekt zij vooral naar sfeer. Vooral in haar landschappen bereikt zij daarin een zeer hoog niveau en laat zij zien dat ze de wat losse schildertechniek met grote trefzekerheid beheerst.

Door jarenlange ervaring heeft Anneke Boot zich ontwikkeld tot een kunstenaar met een eigen stijl van internationaal niveau. Ze exposeerde in binnen- en buitenland: Den Haag, Maastricht, Amsterdam, Londen, Parijs en Monaco.

Speciaal arrangement! Op zaterdag 28 juli tussen 17.00 en 19.00 uur wordt er een speciaal ‘Anneke Boot – arrangement’ verzorgd. Benieuwd?

Meer informatie en/of reserveren