Locale kunsternaars uit Zeist en omstreken krijgen hier de mogelijkheid geboden om voor een periode van twee maanden hun werk te tonen aan een breeder publiek. Hierbij wordt een groot scala aan stijlen en disciplines bij elkaar gebracht. Een bijzondere setting die zich uitstekend leent om de werken van locale kunstenaars te komen bezichtigen. De serie exposities in het Ondernemershuis Zeist zal worden verzorgt door EXPO.

De eerste werken die worden getoond zijn van Ellen Teunissen, Sóley Omarsdottir, Joke L.C. van Beeten en Kees van der Velden en zullen t/m eind januari te bezichtigen zijn.

Ellen Teunissen toont haar unieke fotografische portretten, geïnspireerd op klassieke werken van grote meesters;
Sóley Omarsdottir schept met haar vlotte, trefzekere manier van schilderen een vernieuwende inslag een vernieuwende visie op de portretkunst;
Joke L.C. van Beetem presenteert een scala aan beelden uit marmer, die verrassen doordat de beelden haast van een ander materiaal gemaakt lijken door haar minutieuze bewerking;
Kees van der Velden schildert in een stijl die hij zelf half abstract noemt: zijn werk kent veel diepte, en laat de kijker de ruimte het werk met zijn fantasie af te maken.
Wanneer: Iedere zaterdagmiddag van 12-16 uur.

Het is ook mogelijk op afspraak de expositie op een andere dag of tijdstip te bezichtigen.

Neem voor meer informatie over de EXPO contact op via expo@ondernemershuiszeist.nl of 06-82385226.

Locatie: Ondernemershuis Zeist, 1e Dorpsstraat 13 te Zeist

Meer informatie en/of reserveren