AgendaDansMuziek

Workshop Capoeira 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 13 jaar

By 2 februari 2023 No Comments

Workshop Capoeira in het Dorpshuis Hart van Austerlitz op vrijdag 3 maart. Kunstkaravaan bonte boel landt deze voorjaarsvakantie ook in Austerlitz in het Dorpshuis. In de gymzaal ben je op vrijdag 3 maart welkom voor twee super leuke workshops Capoeira.

Heb je wel eens gehoord van Capoeira die spectaculaire vechtsport met coole moves op aanstekelijke ritmes uit Brazilië? Dit is je kans om mee te doen! Heb je veel energie en hou je van bewegen? Duik samen met een echte Braziliaanse docent in de wereld van Capoeira. Ga lekker aan de slag met alle nieuwe en coole bewegingen van aanval en verdediging, muziek en cultuur van Capoeira. Natuurlijk gaan we veel plezier hebben in deze workshops. Planeta Capoeira is een Capoeira groep onder leiding van docent Doda die jullie op een enthousiaste manier laat kennismaken met Capoeira.

Tijden en leeftijden: 14.00 uur voor leeftijd 6 t/m 8 jaar workshop van 45 minuten. En om 15.00 uur voor de leeftijd: 9 t/m 13 jaar workshop van 45 minuten. Om 13.50 uur is de zaal open en zijn jullie welkom. Trek een sportbroek of legging aan met een shirtje. De les is op blote voeten. Meedoen op gympen/lichte sportschoenen mag ook.

Meer informatie en/of reserveren