AgendaTheater

Theatergroep Demasqué speelt Lucifer/Morgenster

By 14 november 2022 No Comments

We zitten midden in de donkere dagen. De dagen waarin het licht langzaam verdwijnt. De dagen waarin we verhalen vertellen en bij elkaar zijn. Wij heten het publiek juist in deze dagen graag welkom in ons theater voor onze nieuwe voorstelling Lucifer/Morgenster. Een stuk dat eeuwenoud is en nu toch weer heel actueel…

Lucifer/Morgenster gaat over het verlies van onschuld. Over twee werelden die tegenover elkaar komen te staan. En over het accepteren van verandering. Wat is goed en wat is kwaad? Regisseur Maaike van der Meer heeft zelf een actuele bewerking gemaakt van het stuk Lucifer van Joost van den Vondel. In dit coming of age verhaal zien we hoe Lucifer in opstand komt tegen God, en het kwaad in de wereld brengt. Licht uit. Spot aan.

Op vrijdag 16 december om 20.30 is de première van Lucifer/Morgenster. Kaartjes voor deze avond of een van de andere voorstellingen op 17, 23, 24 december of 6, 7 januari koop je voor 15 euro op www.demasque.nl. We spelen in De Egeling, Egelinglaan 2b, Zeist.

Meer informatie en/of reserveren