AgendaMuziek

Moonlight Party

By 14 november 2022 No Comments

Uit in Zeist pakt uit met Moonlight Party

Vrijdag 25 november 2022 verandert de Markt in Zeist in één groot feestterrein. Uit in Zeist presenteert samen met Slotstad RTV, Centrum Zeist en Winter Wonderland een nieuw gratis evenement met livemuziek van diverse artiesten: Moonlight Party.

Tijdens Moonlight Shopping en de start van Winter Wonderland brengen de initiatiefnemers een gevarieerd programma voor jong en oud. Vanaf 19:00 uur barst het feest los met optredens van Lucie, De Discobulls en KRUZO.

Bo Hendriksen is cultuurmakelaar in Zeist en ziet dit event als een ideaal moment om iedereen opnieuw kennis te laten maken met Uit in Zeist. “Moonlight Party belooft niet alleen een gezellig feestje te worden, ook is het een hele toffe samenwerking tussen cultuur, media en lokale ondernemers en winkeliers. Samen bieden we alle bezoekers een hele mooie avond aan.”

Met Moonlight Party beginnen Slotstad RTV en Uit in Zeist aan een intensievere samenwerking. Daan Warnas van Slotstad rtv neemt de podiumpresentatie van Moonlight Party voor zijn rekening.

Meer informatie en/of reserveren