Op vrijdagavond 29 maart 2019 (in Weesp) en op zondagmiddag 31 maart (in Bosch en Duin) voert het Oudemuziekkoor Bosch en Duin en het Kamerkoor Victoria, begeleid door vocale en instrumentale solisten, de expressieve dubbelkorige Markus-Passion (1610) van Ambrosius Beber uit.

Het concert staat onder de artistieke leiding van dirigent Robert van der Vinne (zanger bij Collegium Vocale Gent en Cappella Amsterdam). Hij heeft het passiewerk samen met de mooiste aria’s, recitatieven en koralen van Homilius, Keiser en J.S. Bach, geheel in de traditie van die tijd, bewerkt tot een prachtig nieuw geheel: een pasticcio (letterlijk een mengelmoes, naar het woord voor pastei!).

Met medewerking van

Robert van der Vinne (dirigent), Joppe van Hulzen (evangelist/tenor), Jacobien Rozenmond (sopraan & viool), Lieke Coenraad (mezzosopraan), Wessel van der Ham (altus), Emil Kelling (bariton), Minneke Coenraad (viool), Mieke van Loon (cello) en Dick van Dijk (orgel).

Toegang

Prijs: € 13,50 aan de kassa en € 12,50 in de voorverkoop (incl. programmaboekekje en in Bosch en Duin een drankje na afloop) Locatie Bosch en Duin: Toermalijnzaal (Amerpoort/Christophorus), Duinweg 35

Entree: rolstoelvriendelijk

Duur concert: ca. 1,5 uur (geen pauze).

Reserveren

Zo. 31/03 Bosch en Duin: Christophorus Toermalijnzaal: sylviavanhouts@gmail.com

Meer informatie en/of reserveren