Manja Smits en Egbert Jan Louwerse brengen een programma vol solo’s en duo’s met werken van componisten uit de negentiende en twintigste eeuw waaronder Bozza, Flothuis, Badings, Werkman, Boulanger, Piazzolla en Ibert.

Manja Smits ontving als eerste harpiste de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste staatsonderscheiding voor musici op het gebied van klassieke muziek. Ze studeerde aan de conservatoria van Maastricht en Arnhem en zette haar studie voort bij Vera Dulova aan het Tsjaikovsky Conservatorium in Moskou. Na een periode als solo-harpiste aan het Residentie Orkest te Den haag verbonden te zijn geweest richt ze zich nu op solospel en kamermuziek.

Egbert Jan Louwerse studeerde fluit bij Pieter Odé aan het Sweelinck Conservatorium en bij Marieke Schneemann aan het Conservatorium van Amsterdam, zich specialiserend in moderne muziek. Egbert Jan richt zich momenteel voornamelijk op de kamermuziek en specialiseerde zich de laatste jaren in het Franse repertoire. Ook is hij docent aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen.

Meer informatie en/of reserveren