Wil jij dat je kind niet de hele dag op je iPad zit in de vakantie? En heeft je kind zin in springen, zingen, dansen, kunst maken en leuke dingen doen met leeftijdsgenootjes? In de komende voorjaarsvakantie zal het van maandag t/m vrijdag bij KunstenHuis Idea in De Bilt, Soest en Zeist bruisen van allerlei leuke activiteiten. Alle dagen wordt het een creatief feestje voor de deelnemers; schrijf je snel in via www.kunstenhuis.nl, want er is beperkt plek!

Programma KunstHappen (6 t/m 12 jaar)
Op maandag 28 februari starten we met een workshopdag in Theater Idea in Soest, op dinsdag 1 maart is er KunstHappen in Het Lichtruim in Bilthoven en op donderdag 2 maart is er KunstHappen in locatie De Egeling in Zeist, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Van 09:00 tot 14:00 uur kunnen zij meedoen aan een leuke, creatieve workshopdag. De kinderen krijgen verschillende workshops aangeboden, verdeeld over de vier disciplines van KunstenHuis Idea: beeldende kunst, dans, muziek en theater. Alle workshops duren 45 minuten.

Mini KunstHappen voor kleuters (4-6 jaar)
Mini KunstHappen is speciaal voor kleuters van 4-6 jaar. Tussen 09:00 en 11:30 uur gaan ze dansen en muziek maken en vooral heel veel plezier. Mini KunstHappen is op woensdagochtend 2 maart in zowel De Bilt als Zeist en op vrijdagochtend 4 maart in Theater Idea in Soest.

Meer informatie en/of reserveren