Op zaterdag 19 februari om 19.30 uur organiseert Poppodium De Peppel een prachtig en sfeervol concert van de legendarische akoestische band Flairck in de Oosterkerk in Zeist. Flairck brengt inmiddels al 45 jaar cross-overs op het magistrale snijvlak van modern klassiek, celtic folk, wereldmuziek en freestyle jazz. Frivool fluitspel, violen en bassen gecombineerd met gedurfde, theatrale vondsten. Voor deze bijzondere gelegenheid speelt Flairck niet in De Peppel, maar in de Oosterkerk.

Nieuw album: Back Alive
Op dit moment toert de band door het land om haar 25e CD te lanceren: Back Alive. Een album met gloednieuwe muziek, maar ook met frisse arrangementen van de meest toonaangevende eerdere werken van Flairck. Tijdens het concert wisselen ze kersverse composities af met meesterwerken als De Stoomwals, Houten Bruiloft, Voorspel In Sofia en, als uitsmijter, Variaties Op Een Dame.

Nieuwe samenstelling
In 2017 gaven oprichters Erik Visser en Peter Weekers de fakkel over aan de jonge generatie. In de nieuwe samenstelling is Flairck even energiek en instrumentaal acrobatisch, maar met een verfrissende kijk op de eerdere werken. Verwacht een brok energie met een hedendaagse toets én een verfrissende kijk op een indrukwekkend muzikaal verleden!

Meer informatie en/of reserveren