40 jaar Unknown Pleasures
In 2019 is het 40 jaar geleden dat het legendarische debuutalbum Unknown Pleasures van de Britse band Joy Division verscheen. Het album wordt gezien als het startschot van de new wave beweging in de jaren 80 en beïnvloedde bands als Echo & The Bunnyman, The Cure, U2, Bauhaus, The Sound en tal van andere iconische bands uit die periode. Ook nu nog geven bands als Interpol, Arcade Fire en The Editors aan sterk te zijn beïnvloed door de muziek van Joy Division.

In De Peppel!
Op vrijdag 13 april 2019 keert Joy Division Undercover weer terug naar het Peppelpodium. Het album Unknown Pleasures wordt integraal gespeeld. Joy Division Undercover wordt door pers en publiek op handen gedragen en gezien als de beste Joy Divison tribute band ooit. Met o.a. gitarist Henk Koorn (Hallo Venray) en zanger Erny Green (The Eternal) kun je ook niet anders verwachten. Erny Greens stem evenaart op griezelige wijze de stem van Ian Curtis. Zoals een persquote zegt: “Close your eyes and you hear Ian Curtis. Close your eyes and you hear Joy Division”.

Joy Division Undercover
Joy Division Undercover (voorheen Closer To Curtis) brengt een complete ode. Naast een integrale uitvoering van Unknown Pleasures bestaat het tweede deel van de set uit even zoveel hoogtepunten uit het Joy Division repertoire. De band staat bekend om z’n extreem intensieve en oprechte performance, een perfecte livesound en obscure lichtshow/visuals. Tijdens eerdere tours van de band (voor het laatst in 2016) was het merendeel van de shows stijf uitverkocht!

Groepsticket voor 4 personen: € 47,00
Deur ticket: € 15,00
Voorverkoop: € 13,00
Meer informatie en/of reserveren