Het vierde concert van Jong Talent van het seizoen 2018 – 2019, georganiseerd door Cultuur Zeist, in Hotel Theater Figi, wordt dit keer verzorgd door leerlingen van de Music & Talent Academy van de Muziekschool (Zeist, De Bilt).

De leerlingen van de Music & Talent Academy die zondag een concert geven, kent twee groepen; een groep kinderen tot 12 jaar en een groep jongeren tot 18 jaar. De instrumenten die bespeeld worden zijn harp, piano en accordeon.
Er wordt ook gezongen. Merijn Martens die ook componeert, heeft een aantal stukken voor harp geschreven. Deze wereldpremières zullen zondag te horen zijn.

Jong talent begint vaak op de muziekschool waar ze die speciale afdeling Music & Talent Academy hebben. Veelbelovende leerlingen krijgen daar extra aandacht om hun talenten verder te ontwikkelen. Naast het feit dat deze leerlingen talent hebben, zijn het ook erg gemotiveerde leerlingen

De talenten van de muziekschool worden begeleid door Anita van Soest. Zelf is zij een klassiek geschoolde trompettist. Haar muziekgenre is veelzijdig, zoals klassiek, jazz, pop, swing en alle mogelijke stijlen en genres.
De passie en bevlogenheid voor muziek probeert zij over te brengen op de talenten van de muziekschool. Zij is sterk in het herkennen en stimuleren van creativiteit bij haar leerlingen.
Kortom ingrediënten genoeg om het concert van Jong Talent van zondag een mooie muzikale middag te laten zijn.

Toegangsprijs

Tot 12 jaar: € 2,– (inclusief koffie, thee of limonade)
Vanaf 12 jaar:€ 5,– (inclusief koffie, thee of limonade)

Meer informatie en/of reserveren