Karin Leutscher, fluit | Liesbeth Vreeburg, harp

Muziek kun je wel voelen, maar niet zien. Je kunt muziek niet ergens instoppen. Of toch? Kun je muziek bewaren? Of zoekt ze zelf een plekje in de hoofden van mensen? Muziek kan mensen veranderen. Mensen kunnen er droevig van worden of vrolijk of bang. Maar waar komt de muziek eigenlijk vandaan? In De wolf in de wolken verkennen de musici de mogelijkheden van hun instrumenten, onderzoeken ze of muziek echt bestaat en vertellen zonder woorden iets over waar de muziek vandaan komt.

Karin Leutscher
Karin Leutscher studeerde fluit aan het Sweelinck Conservatorium van Amsterdam. Daarnaast volgde zij lessen bij Jacques Zoon in Berlijn. Tussen 2006 en 2013 speelde zij bij Holland Symfonia. Als freelancer remplaceert zij vaak bij het Balletorkest en het Gelders Orkest. Ze maakt deel uit van het Oneiros Ensemble en het Eolian Ensemble.

Liesbeth Vreeburg
Liesbeth Vreeburg studeerde harp aan het Utrechts Conservatorium. Zij remplaceerde onder andere bij het Concertgebouworkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Balletorkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ze maakt kamermuziek met het Oneiros Ensemble.

Zeister Muziekdagen

Meer informatie en/of reserveren