Het Festival Dag der Kunsten op zondag 16 juni 2019 wordt een breed opgezet evenement waarin alle amateurverenigingen op gebied van kunst en cultuur in Zeist zich kunnen presenteren aan het publiek.  Het evenement is hét bewijs dat in Zeist iedereen die dat wil mee kan doen aan culturele en kunstzinnige activiteiten.

Het Festival Dag der Kunsten laat zien wat er op cultureel gebied leeft in Zeist en nodigt de Zeister bevolking uit te participeren en deel uit te maken van de gemeenschap. Extra aandacht zal daarbij geschonken worden aan kwetsbare groepen in de samenleving voor wie, om welke reden dan ook, een drempel bestaat om mee te kunnen doen. Daarmee draagt het Festival Dag der Kunsten actief bij aan het vormgeven van de inclusieve samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet.

Het Festival Dag der Kunsten is zowel een informatie- als kunstmarkt, met allerlei optredens in diverse disciplines, voor jong en oud.

De locatie van het vernieuwde Festival Dag der Kunsten is aantrekkelijk en goed toegankelijk. Het evenement vindt plaats in en om Slot Zeist.

Voor kinderen wordt een speciaal programma gemaakt, waar zij kunnen deelnemen aan allerlei workshops en genieten van meespeeltheater.

Voor alle leeftijden is een poëziewedstrijd uitgeschreven.

Zeist Proeft
Op het voorplein van het Slot vindt op 16 juni tegelijkertijd het evenement Zeist Proeft plaats. Lokale restaurants laten de bezoekers proeven van een variëteit aan lekkere gerechtjes.

Meer informatie en/of reserveren