AgendaBeeldend

Colours tell Stories

By 30 mei 2023 No Comments

De bekende kunstenaars Salman Ezzammoury en Beatrice Martinetz stellen hun kunstwerken ten toon in ‘De Gehoorzaal’ op 3,4, 10 en 11 juni, van 12-17 uur. Zij zijn zelf aanwezig om jullie van harte te verwelkomen.

Salman is een Nederlands beeldend kunstenaar, geboren in 1959 in Marokko. Na diverse opleidingen in fotografie en grafische technieken heeft hij zich gespecialiseerd in digi kunst: een combinatie van schilderen en fotografie. Via zijn afbeeldingen probeert hij zijn gevoel van het moment over te brengen. Zijn werk heeft een poëtisch karakter.

Salman heeft sinds 1987 aan meer dan 400 exposities in binnen- en buitenland deel genomen. Beatrice Martinetz is een van oorsprong Duitse kunstenares met 30 jaar schilderervaring. In Duitsland heeft ze in de jaren ’80 een Graphik- Design opleiding afgerond met veel ervaring in verschillende technieken. Daardoor is zij heel divers in stijl en techniek. Typisch voor haar werk zijn kleur en expressie. Het kan abstract maar ook herkenbaar en figuratief zijn. Zij geeft ook Schilderworkshops. Het enthousiasme van deelnemers brengt haar veel energie.

Toegang en Parkeren gratis

Meer informatie en/of reserveren