Op deze Paasdag een verrassende voorstelling over de Paashaas.
Alweer Zondag, Alweer Zondag? Wat is dat toch met dat Alweer Zondag!!

Alweer Zondag is het meespeeltheater dat in het theaterseizoen zowat elke maand in het Beauforthuis te Austerlitz te zien is. Elke maand een nieuwe voorstelling. Onze voorstellingen zijn leuk, grappig, soms een beetje droevig, maar altijd een beleving om naar te kijken en om mee te doen.
Tijdens de voorstellingen worden kinderen geprikkeld om mee te spelen, waardoor er een interactief spel ontstaat. De optredens zijn niet alleen leuk voor kinderen. Ook ouders en grootouders hebben vaak het grootste plezier.

Kinderen die het spannend vinden kunnen de voorstelling natuurlijk lekker vanaf de schoot bij papa en mama meemaken en daarom zijn de voorstellingen eigenlijk geschikt van af … tja … nul jaar?

Ruth Riemersma en Ik, Ron Tuinenburg, vormen samen Alweer Zondag. Wij vinden kindertheater echt de leukste zondagochtend activiteit die we kunnen bedenken.
Naast het echte theaterwerk krijgen we steeds vaker het verzoek van scholen, BSO’s en zorginstellingen om ook daar laagdrempelige interactieve voorstellingen te geven voor kinderen.

Meer informatie en/of reserveren