AgendaLiteratuur & LezingTheater

Vertelcafé Zeist over de liefde in alle soorten en maten

By 16 januari 2023 No Comments

Valentijnsdag is de dag van de Liefde, Liefde met een hoofdletter. Het Wereldwijd Vertelcafé Zeist viert deze dag met een bijzondere voorstelling op een wel heel bijzondere locatie: Het Witte Kerkje in Huis ter Heide aan de Amersfoortseweg 47.

Valentijnsdag staat vooral bekend om de romantische liefde, maar er is veel meer dat binnen dit mooie thema past. Zo zal het bijvoorbeeld in een verhaal gaan om “Het geheim van de liefde” en in een ander verhaal over een meisje met het stenen hart. Dit is een verhaal over een zoektocht naar liefde en vertrouwen. Weer een ander verhaal gaat over de liefde voor en in de natuur. En wellicht komt er ook een verhaal langs over de liefde voor de medemens, de vluchteling, gehandicapte. Zeker zes a zeven verhalen passeren het oor van de bezoeker.

Kortom het wordt een vertel-bijeenkomst met veel verrassende verhalen die allemaal passen binnen het thema Valentijnsdag, zonder dat het suikerzoet wordt. En wellicht ook goed passen bij de intieme sfeer van het Witte Kerkje. De verhalen zullen omlijst worden door stemmige muziek.

Meer informatie en/of reserveren