Wie had dat gedacht toen we vijf jaar geleden begonnen met het Wereldwijd Vertelcafé Zeist? En na 26 vertelcafé’s en vier mooie festivals. Zijn er genoeg vertellers in Zeist? Met leuke, mooie, romantische of spannende verhalen? En wat ook belangrijk is…. zijn er in Zeist mensen die naar verhalen willen komen luisteren? Op al die vragen kregen we een volmondig JA.
Dat gaan we vieren. En wel op zaterdag 21 september 2019 met een extra lang en bijzonder vertelcafé. En dat ook gelijk de start is van het nieuwe vertelseizoen.

We beginnen die zaterdag om 17.30 uur met een brood-, salade- en soepmaaltijd met uiteraard tussendoor mooie verhalen. Deze maaltijd wordt gereedgemaakt door de vrijwilligers van het Zeister Mannenkoor. Daar zijn ze goed in. Dat is al een klein feestje op zich. We vragen hiervoor slechts € 12,50 pp.

Alles op een rijtje

Datum: zaterdagavond 21 september 2019
Locatie: Torenlaantheater, Torenlaan 38 Zeist
Zaal open: 17.00 uur
Aanvang maaltijd met verhalen: 17.30 uur
Kosten maaltijd (excl. drankjes): € 12,50 pp
Opgeven: graag vóór 15 september 2019 door het overmaken van € 12,50 pp via www.cultuurzeist.nl/vertelcafé .

Om 20 uur, zaal open vanaf 19.30 uur, start vervolgens het avondprogramma van het jubileum-vertelcafé. Ook in het Torenlaantheater. Een drietal vertellers staan klaar om dan hun verhaal te gaan vertellen. Na de pauze hebben we een landelijk bekende vertelster weten te boeken. En wel Mirjam Mare met het prachtige verhaal “Wit Zeil” gebaseerd op het werk van Paul Gallico. Wij als vertellers kijken uit naar dit verhaal. Daarom durven we te voorspellen dat ook de andere toehoorders er van zullen gaan genieten. Het wordt vast een mooie afsluiting van het eerste lustrum van ons (en jouw) vertelcafé. En waar we nog lang over zullen napraten. De avond zal gepresenteerd worden door Esther Kornalijnslijper.

Dit reguliere en feestelijke vertelcafé is uiteraard zoals vanouds gratis toegankelijk met medewerking van de Stichting CultuurZeist, waar we als Werkgroep Zeist Vertelt een onderdeel van zijn. Wel houden we na afloop een collecte om volgende vertelcafé’s mogelijk te maken.

Meer informatie?

Stuur dan een email naar zeistvertelt@gmail.com Of bel naar 06-28845176.

Meer informatie en/of reserveren