Vanaf 26 oktober start Sander van der Veeke, ervaren autismecoach én theatermaker in Zeist met een theaterworkshop speciaal voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar, met een vorm van autisme (ASS).
In deze kleinschalige theaterworkshop, die ruimte biedt voor maximaal 10 deelnemers, ga je op zoek naar jouw talenten op het podium, aan de hand van van theateroefeningen, improvisaties en het maken van korte scenes. Door deze kleinschalige opzet wordt er een fijne en veilige omgeving gecreëerd, waar je mag zijn wie je bent. Door deel te nemen aan de workshop krijg je (meer) energie en zelfvertrouwen.
Sander van der Veeke is een ervaren autismecoach én theatermaker. Naast coaching van mensen en gezinnen waar ASS een onderdeel van het leven is, speelt en maakt hij theater en geeft hij improvisatiecursussen. Sander doet de opleiding Docent Theater aan Fontys hogeschool van de Kunsten in Tilburg.
De workshop start op 26 oktober en vindt plaats op 10 dinsdagen van 16-17 uur in de theaterzaal van De Klinker, Markt 3 te Zeist. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.kunstenhuis.nl.

Meer informatie en/of reserveren