AgendaLiteratuur & LezingMuziekTheater

The Passion door Milk & Honey

Op zondag 2 april verzorgt Milk & Honey in Zeist een heuse Passion, waarin – net als op tv – het Paasverhaal verteld wordt door middel van pop- en rocknummers. Gospel koorstukken, intieme solo’s en opzwepende groepsnummers wisselen elkaar af en dienen als puzzelstukjes in het bekende Passieverhaal. Nummers als “De Diepte”, “Ik kan het niet alleen”, “Joyful joyful” en “Zwart Wit” passeren de revue dus het belooft een toffe viering te worden voor mensen van alle verschillende leeftijden en (kerkelijke en culturele) achtergronden. Zoek je nog een leuk familie uitje en/of luid jij de Goede Week graag muzikaal in? Dan wil je dit niet missen!

De “Top 2000” viering van Milk & Honey in november 2022 werd door meer dan 250 man bezocht en de reacties waren lovend. Zo’n bijzondere viering wil jij ook bijwonen, toch?

De viering begint op 2 april om 16:00 in de St. Josephkerk te Zeist en duurt ongeveer 1,5 uur, met tussendoor een korte pauze voor koffie, thee of fris. The Passion is voor eenieder vrij toegankelijk.

Wil jij op de hoogte blijven van Milk & Honey’s activiteiten? Volg ons op Instagram (@milkandhoneynl) of mail ons naar milkandhoneynl@gmail.com.

Meer informatie en/of reserveren