‘Daar’ is Stephanie Struijk! Het verwijst o.a. naar de eerder dit jaar uitgekomen Nederlandstalige single van deze eigenzinnige Limburgse dame die eerder onder de naam ‘Stevie Ann’ menig podium wist te veroveren. Op haar palmares staat o.a. een show op Pinkpop. Toen nog in het Engels, maar sinds enige tijd alweer met veel succes in het Nederlands.

In 2016 schreef ze namelijk samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands gedurende een roadtrip door Amerika. Stephanie heeft in de VS een tijdje gewoond en gewerkt. Tijdens een reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de daar geschreven liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten.

‘Daar’ werd gevolgd door een gelijknamige EP, die in maart 2018 verscheen. Ook deze productie werd gemaakt in samenwerking met Daniël Lohues.
De Amerikaanse trip bracht haar op vele manieren terug naar haar roots. In de show in het Beauforthuis staan naast de muziek van de roadtrip natuurlijk ook haar nieuwe liedjes centraal. Deze nieuwe songs zijn een stuk dichterbij huis geschreven.

Meer informatie en/of reserveren