AgendaMuziek

Open Podium in het Torenlaan Theater

By 3 november 2022 No Comments

Op het tweede Open Podium van CultuurZeist zullen weer verschillende artiesten optreden. John NotLennon zal in de rol – en outfit – van Beatle John Lennon het publiek mee terug nemen naar de swinging sixties en rocking fifties. Met een vleugje Elvis, een snufje Buddy Holly, een beetje Everly Brothers en heel veel Beatles.

Singer-songwriter Floris Huetink schrijft en speelt liedjes over geld, de dood, gerommel in de marge, mannen in pak, jassen die niet passen en nog veel meer. Hij begeleidt zichzelf daarbij op gitaar. Jay Veldon speelt en zingt Nederlandse en Engelstalige nummers en start zijn optreden met een zelfgeschreven nummer. Toegang: gratis. Het Open Podium vindt plaats na afloop van het JongTalent concert dat om 14.30 uur begint. Daar zal het Blazers Quintet Merika een concert verzorgen

Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Aanmelden en meer informatie, o.a. overige data, vind je op www.cultuurzeist.nl.

Meer informatie en/of reserveren