AgendaLiteratuur & LezingMuziek

Open Podium in het Torenlaan Theater

Zondagmiddag 2 april organiseert CultuurZeist weer een Open Podium in het Torenlaan Theater. Deze keer met optredens van Mozaïek Theater, dichter. Coen Cuijpers en de rockband Inkhorn Controversy. Mozaïek Theater wordt gevormd door zangeres Renate Sonneveld en haar combo. Ze zingt Nederlandstalige chansons in de sfeer van Liesbeth List, Jacques Brel, Herman van Veen. Inkhorn Controversy. speelt zowel Nederlands- als Engelstalige songs. De stijl is te omschrijven als een combinatie tussen akoestische alternatieve pop/rock en kleinkunst.

Op 5 februari 2023 is hun nieuwe album ‘Pictures of You’ uitgebracht. Coen Cuijpers zei in 2019 zijn baan en huis op en rende met rugzak van Gennep naar Palermo voor de positiviteit. Onderweg vroeg hij welke kleine dingen hij voor anderen kan doen. Hij schreef een boek over zijn hardloopreis ‘Hardloopreis van geluk’. (2021). Over het onderweg zijn maakte hij de dichtbundel ‘Zwerver zonder wekker’ (2022). De toegang is gratis. Aanvang 15.45 uur.

Het Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Aanmelden: www.cultuurzeist.nl.

Meer informatie en/of reserveren