AgendaMuziek

Open Podium in het Torenlaan Theater

Zondagmiddag 5 februari organiseert CultuurZeist het derde Open Podium van dit seizoen in het Torenlaan Theater. Daar zullen vier optredens plaatsvinden. Om 14.15 en 15.00 uur treedt het Utrechts Blaastrio op. Het trio bestaat uit fluit, klarinet en basklarinet. Op het programma staan gevarieerde karaktervolle stukken van componisten uit de 18e (Bach, Händel) tot en met de 20e eeuw (Koepke, Olivadoti, Ostransky en Piazzolla).

Om 15.45 en 16.30 uur volgt een optreden van Van Troje die Nederlandstalige rock speelt. De band maakt eigen liedjes die speciaal voor deze middag in een semi-akoestisch theaterjasje zijn gestoken. Voor liefhebbers van bands als Van Dik Hout, De Dijk, Bløf, The Scene, Tröckener Kecks en Gorki. De toegang is gratis. Het Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen.

Aanmelden via www.cultuurzeist.nl. Daar vind je ook meer informatie. Overige data van het Open Podium in het Torenlaan Theater: 5 maart en 2 april 2023.

Meer informatie en/of reserveren