Mind The Midgie speelt traditionele Ierse muziek met een ‘twist’. De band heeft door de jaren heen een eigen manier gevonden om jigs en reels swingend en toch verrassend gearrangeerd te spelen.

Tussen de jigs en reels brengt de van oorsprong Engelse zangeres Wendy Seager haar favoriete Ierse songs op gloedvolle wijze. Zij wordt daarbij verrassend begeleid door de rest van de band: klarinettist en pianist Michel Duijves, gitarist en mandolinespeler Auke Hofstra, accordeonist en whistlespeler Max van Gelder en banjo en bouzoukispeler Paul Pallesen. Zangeres Wendy bespeelt de typisch Ierse ‘frame drum’, de bodhran. Juist in de instrumentale nummers geeft dat een fijne drive, waardoor de band staat als een huis!

Op de jigs, reels en polka’s kan het publiek fijn meedeinen en dansen. Van de bekende en minder bekende songs heeft de band subtiele bewerkingen gemaakt.

Kaarten voor dit optreden kosten EUR 12,00 en zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.folkpodiumzeist.com en op de dag zelf aan de kassa van het Torenlaan Theater

Het optreden begint om 20:00 uur. Adres: Torenlaan Theater, Torenlaan 38 3701 VK Zeist

Meer informatie en/of reserveren