Wat was Cultuurpodium Den Dolder blij toen ze het nieuwe seizoen weer konden beginnen. Kwantitatief wat minder, want max. 30 bezoeker, maar kwaliteit op hoog niveau!

In september (Jules de Corte), oktober (Libero strijkorkest) en november (Matangi en Karel Kraayenhof) waren musici én toehoorders heel erg enthousiast over deze optredens!

Helaas moest het cultuurpodium het kerstconcert van een klein ensemble (Kobra) toch weer afzeggen, terwijl er veel meer mensen bij hadden willen zijn dan we plaats konden bieden! En ook het jazzconcert van Johan Plomp e.a. deze maand is geannuleerd.

En nu maar hopen dat het strijkkwartet Pavaditas met de bekende mondharmonica speler Thierry Crommen hun nieuwe programma (Tango) 19 februari mogen komen spelen! Dat zou fantastisch zijn! Wel of niet doorgaan is nog te onzeker om u te vragen er kaarten voor te kopen. Dat kan pas als de verlengde lockdown echt wordt opgeheven. We wachten af.

Wil jij op de hoogte blijven van de prachtige concerten en wanneer Cultuurpodium Den Dolder weer begint? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief Cultuurpodium Den Dolder.