De Kerstmarkt van Zeist viert dit jaar haar eerste lustrum. Voor de vijfde keer bruist het wonderschone plein van Slot Zeist weer van een heerlijke kerstsfeer.

Gezellige kramen

Zaterdagmiddag 7 en zondagmiddag 8 december zijn er zo’n 40 kramen met prachtige producten voor onder de kerstboom en voor op de kersttafel. Een rijk aanbod van streek- en lokale producten, unieke geschenken en lekkernijen, bijzondere kerstversieringen, ambachtelijke delicatessen, handgemaakte cadeauartikelen, bloemstukken, Zeister bier en wijnen, woonaccessoires, sieraden, kunst en keramiek.

Optredens, glühwein en cadeautjes

Het a capella kwartet Option4, gekleed in Dickens-kledij treedt op tussen 12.30 – en 16.30 uur. Ook zijn er optredens van een accordeoniste. In de gezellige Brasserie worden lekkere snert en verwarmende glühwein geserveerd. Een grote verlichte kerstboom zal de markt een sfeervol aanzien geven en de kerstman loopt rond en deelt kleine cadeautjes uit.

De eerste Kerstmarkt van Zeist trok in 2015 meer dan 7000 bezoekers. Inmiddels is de Kerstmarkt een begrip in Zeist en omstreken.

Gratis toegankelijk.

Meer informatie en/of reserveren