Met een heerlijk concertprogramma gaat het Ars Musica Orkest op tournee door verschillende zalen en kerken in Nederland. Onder leiding van hun chef-dirigent, Patrick van der Linden, brengen zij een programma vol hoop, met liefde. Het aantal kaarten per concert is beperkt, dus reserveer snel!

Klaartje van Veldhoven

Het orkest begeleidt sopraan Klaartje van Veldhoven in Bachs troostvolle cantate Ich habe genug. Klaartje – een van ’s lands meest veelbelovende sopranen – kruipt in de rol van Constanze Mozart als ze de overrompelende aria Et incarnatus est zingt, die Mozart waarschijnlijk als huwelijksgeschenk voor Constanze componeerde.

Jaap Eilander

Johann Sebastian Bach componeerde een dertiental klavierconcerten, die als voorlopers van de pianoconcerten van Haydn, Mozart en Beethoven gezien kunnen worden. Toen het klavecimbel werd vervangen door het Hammerklavier en weer later de piano werden Bachs klavierconcerten uitgevoerd op deze instrumenten. Pianist Jaap Eilander werkt met het Ars Musica Orkest samen in de uitvoering van het concert in f klein.

Ars Musica Orkest
Patrick van der Linden, dirigent

Meer informatie en/of reserveren