Het Zangtheater van de Muziekschool van het KunstenHuis speelt 11, 12 en 13 april de voorstelling ‘All-Inclusive’ in Theater De Klinker in Zeist.

Het Zangtheater

Het Zangtheater is een cursusproject van Muziekschool De Bilt-Zeist en bestaat uit een groep enthousiaste zangers en zangeressen onder leiding van zangdocent Annelies van Gerven.

Al 26 jaar worden er elk jaar zo’n 30 nieuwe zangstukken ingestudeerd: koorwerken, duetten, solo’s… van alles wat. Zowel klassiek (opera, operette) als modern (musical, pop, kleinkunst). Rond deze stukken wordt een verhaal geschreven, waardoor één geheel ontstaat. Aangekleed met decors, kleding, attributen en toneelspel ontstaat zo een muziektheatervoorstelling vol afwisseling en humor, terwijl ook de serieuzere onderwerpen niet worden geschuwd.

All Inclusive

Het Zangtheater strijkt dit jaar neer in een All-Inclusive resort in Egypte voor een onvergetelijke muzikale trip. De reisorganisaties Donencor en Moonweb.nl arriveren daar met groepjes reizigers voor een ontspannen vakantie. Dat loopt toch een beetje anders…

Een bedorven buffetmaaltijd, de extreme hitte, verwarrende liefdesperikelen en een onverwacht sterfgeval zorgen voor een opwindende week! En dan die polsbandjes… wie mag wat gratis en waarom? Kom op 11, 12, of 13 april naar Theater De Klinker en kom het ontdekken!

 

Meer informatie en/of reserveren