In De vocale weg van de meesters – Sweelinck geven concertpianist Geoffrey Douglas Madge en Inge van Keulen, leider van ‘Zing je leven!’, samen een unieke workshop voor publiek, koor en concert inéén. Zij nemen het publiek en het speciaal samengestelde projectkoor mee in een belevingsproductie met vocaal en instrumentaal werk van Jan Pieterszoon Sweelinck.

Altijd al willen weten hoe ‘de Nederlandse Bach’ klinkt? En hoe we als muziekluisteraars onszelf kunnen verplaatsen in een geniale componist als Jan Pieterszoon Sweelinck? Dan is deze productie het omfietsen waard. De vocale weg van de meesters – editie Sweelinck is bedoeld als verdiepend programma voor mensen met het verlangen, het genie Sweelinck en zijn muziek als nieuw te doorvoelen en beleven. Reken bij de workshop op diepgang en humor. De gekozen instrumentale en vocale werken worden integraal uitgevoerd.

Uitvoerenden: Geoffrey Madge en projectkoor o.l.v. Inge van Keulen
Programma vocaal: Psalm 22, 23, 17, 121, Miserere;
Instrumentaal: Fantasia’s in A, in G, in C, Toccata’s in A, in C, Variaties over ‘Mein Junges leben hat ein end’, Chromatische Fantasie

Meer informatie en/of reserveren