Festival Zeist Vertelt op zaterdag 10 september bij De Boswerf
Monumentale Verhalen in de Zeister Bossen

Op zaterdagmiddag 10 september vindt het jaarlijkse Festival Zeist vertelt plaats. Van 12.00 tot 16.30 uur. Voor de tweede keer wordt het georganiseerd op de locatie van het Bezoekerscentrum De Boswerf. Het unieke milieu- en educatiecentrum annex speelbos.
Op een zestal plekken in en rond het bezoekerscentrum zullen meer dan 10 vertellers gedurende deze middag doorlopend tal van verhalen vertellen. Verhalen voor volwassenen en voor kinderen. Dat wordt bij de locaties aangegeven.
Omdat op dezelfde dag het ook Open Monumentendag is (waar mee samengewerkt wordt), is gekozen voor het thema Monumentale Verhalen. Verhalen die je leven lang meegaan, verhalen die je niet vergeet of soms toch vergeten bent. Of die nu in een meer eigentijds jasje zijn gestoken. Maak tijdens het Festival Zeist Vertelt een mooie reis langs vele herinneringen. Luister en herluister. Geniet in de bijzondere omgeving van de Zeister Bossen samen met familie, andere inwoners van Zeist, kinderen en eventuele kleinkinderen. Er is voor elk wat wils.
En uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten.

Meer informatie en/of reserveren