Martine Peucker-Braun exposeert haar aquarellen. De aquarellen vormen de basis voor haar nieuwe boek Brieven voor jou. Haar werken kenmerken zich door fijnzinnige kleurencombinaties en artistiek grafism. En ze vertellen het levensverhaal van de kunstenaar: brieven die geschreven zijn op belangrijke momenten in haar leven en samen met de aquarellen een bijzonder universum vormen.

Martine heeft jaren in Zeist gewoond, maar woont en werkt tegenwoordig in de Limousin in Frankrijk. Enkele van haar aquarellen zijn verwerkt tot wandtapijten en maken deel uit van de vaste collectie van het Musée de la Tapisserie in Aubusson. Ze keert nog regelmatig terug naar Nederland om hier te exposeren.

Martine Peucker-Braun schreef eerder al twee boeken: ZigZag en Het verhaal van de vogel die zijn lied verloor (beide Apeiron Éditions, Frankrijk). Haar nieuwe boek Brieven voor jou (Éditions Maiade, Frankrijk) zal tijdens de expositie verkrijgbaar zijn en is ook te koop bij boekhandel Kramer & van Doorn in Zeist.

Meer informatie en/of reserveren