Klapstuk = 1) Hit 2) Kasstuk 3) Klapper 4) Successtuk 5) Kraker 6) Schlager 7) Succes 8) Succesnummer 9) Toneelstuk dat veel succes heeft 10) Topper 11) Treffer

We mogen weer spelen! En jij mag weer komen kijken! Heb jij het ook zo gemist? Het decor, de kostuums, de grime, het licht en natuurlijk: de spelers!

Klapstuk is een avond propvol theater waarin we je alle hoeken van het toneel laten zien. Nieuwe en oude makers tonen hun werk aan de wereld. Licht uit. Spot aan.

3 stukken, 3 regisseurs, 11 spelers

Voor Klapstuk selecteerden we 3 regisseurs en vroegen ze om een stuk te kiezen. Dat deden ze allemaal vanuit hun eigen perspectief en hun blik op deze wereld. Alle stukken laten op hun eigen manier zien wat de afgelopen tijd met ons gedaan heeft en wat het belang van theater is.

Koop je kaartjes online in onze ticketshop

Koop een kaartje voor een van de voorstellingen op 19, 20 of 21 november! We spelen in ons oude, vertrouwde theater: De Egeling, Egelinglaan 2b, Zeist. Jammer genoeg is onze website nog even blijven hangen in de lockdown. Die is dus niet up to date. Dat lossen we natuurlijk zo snel mogelijk op, maar jij wil natuurlijk je kaartje kopen voor Klapstuk. En dat kan! In onze ticketshop bestel je makkelijk je kaartje online.

Je geniet straks van maar liefst drie bijzondere voorstellingen:

BODE VAN GOD – Georges Courteline

Regie: Aike Voets | Spel: Susan Beijer en Astrid Onderwater | Tekst: Robert Jan Heyning

Een ambtenaar alias de bode van God zoekt een slachtoffer om een schop tegen haar bips te verkopen! Een stuk met als motto ‘angst is een slechte raadgever’. Grotesk en waarachtig met ’n knipoog.

DE RECENSENT – Alex Broun

Regie en vertaling: Erik Goetjaer | Spel: Margreet Feenstra en Jory Schoondermark

Een provocerende, grappige en met vlagen schokkende kijk op theater, kritiek en de media. Een ‘power play’ tussen twee mensen die beiden denken dat ze niets te verliezen hebben. Maar is dat ook zo?

WELKOM IN HET BOS – Alex van Warmerdam

Regie: Corrie van Dijck | Spel: Lida Hagenaars, Alda de Kruijf, Martin Samsom, Jos Smulders, Harry Muller, Rindert Raap en Bart van Os

Twee weggelopen vrouwen dwalen door het bos op zoek naar niks. De bizarre bosbewoners die ze ontmoeten, willen bevrijd worden van hun lust, maar beheersen de kunst van het verleiden niet. Kortom: welkom in dit absurdistische en hilarische ‘sprookje’ voor volwassenen. Welkom in het bos!

Meer informatie en/of reserveren