Concertreis Ensemble Des Nuances in de Dieptetuin!

Gaat u mee met een muzikale reis door Europa? Zondagmiddag 30 augustus zal Ensemble Des Nuances optreden in de Dieptetuin in Zeist (ingang Van Tetslaan, tegenover nr. 1) van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Reisprogramma

Susanne Wendler en Anastasia Anufrieva, twee fluitisten, nemen u mee naar de barokke pracht en praal aan het hof van Versailles, naar Italië en Nederland, waar Pietro Locatelli in Amsterdam woonde en werkte. U reist naar Duitsland: naar de Hanzestad Hamburg met zijn kerken, theaters en rijke burgers, waar Georg Philipp Telemann zijn muziek componeerde. Daarna gaat de reis verder naar het Noorden, naar Zweden. Hier studeerde Paul Wranitzky muziek bij Johann Martin Kraus. Wranitzky neemt u mee op weg naar de klassieke muziek, u ontdekt hier al een klein beetje Mozart en Beethoven in de fluitduetten. St Petersburg, het hof van Tsarina Katharina de Grote, is het laatste station. De tsarina haalde haar lievelingscomponist uit het verre Italië naar Rusland. Hij kon niet echt aan het Noorden en de kou wennen, maar schreef er toch fantastische opera’s en kamermuziek.

Instrumenten

Susanne en Anastasia spelen de muziek op authentieke instrumenten, de Franse muziek op een fluit van Hotteterre, de hoog barokke composities op een traverso van Grenser en de klassieke muziek op de kleppenfluit. Zo kunt u niet alleen van een muzikale reis genieten, maar ook de verschillende instrumenten leren kennen. Meer informatie vindt u hier:

https://anastasia.anufrieva.nl/index.php/ensembles/duo-des-nuances

Aanmelden en toegang

In de Dieptetuin staan stoelen voor u klaar (op 1,5 meter afstand). Inloop is vanaf 14.30 uur en bij de ingang van de Dieptetuin wordt naar uw gezondheid geïnformeerd in verband met de coronamaatregelen. Het concert start om 15.00 uur en er is een pauze met een glas sap of water. Toiletbezoek is helaas niet mogelijk. Er is geen toegangsprijs, maar bij de uitgang wordt gevraagd naar uw vrijwillige bijdrage voor de musici. Richtbedrag is € 5,- p.p. in contanten.

Gaat u mee op reis? Vult u ons contactformulier in en vermeldt het aantal plaatsen dat u wilt reserveren en in verband met de coronamaatregelen ook uw telefoonnummer.

Binnen een week ontvangt u een bevestiging van uw reservering.

Meer informatie en/of reserveren