De eerste film van serie B van Boek & Film start met de vertoning van de film ‘Wildlife’ in Figi-bioscoop. Wildlife volgt een 16-jarige jongen die in de jaren zestig met zijn ouders verhuist naar Great Falls, Montana. Zijn vader gaat daar aan de slag als golfleraar, maar raakt zijn baan later kwijt. Vervolgens ziet Joe het huwelijk van zijn ouders ineenstorten.

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard Ford. Filmjournalist Harry Peters, bekend van filmfestival ‘Film by the Sea’ en gespecialiseerd in film & literatuur gaat in de inleiding in op het boek, de schrijver, de film en de makers. Vervolgens wordt de film bekeken. Uitwisseling van opgedane kijkervaringen geeft mogelijkheid tot interessante gesprekken na afloop in Grand Café Figi. Iedere bezoeker ontvangt een reader met uitgebreide achtergrondinformatie bij de film.

‘Boek & Film’ is een initiatief van Literair Zeist i.s.m. Bibliotheek Idea Zeist en Figi Bioscoop. Overige data en films zijn te vinden op: www.literairzeist.nl.

Aanvang: 19.30 uur. Kaartverkoop via figi.nl of bij de Figi bioscoopkassa. Prijs per serie: € 45,-; serie A en B samen € 80,-. Losse kaarten € 12,50 (indien voorradig).

Meer informatie en/of reserveren