Dit jaar is het avondvullende spektakel ASHTONIA van de Ashton Brothers voor een laatste keer te zien in Slot Zeist. ASHTONIA, is een avond vol magie, acrobatiek, oogstrelende onzin en heerlijk eten, dat plaatsvindt in de achtertuin van Slot Zeist.

Blindentolk

Een evenement dat in eerste instantie niet geschikt lijkt voor mensen met een visuele beperking. Maar niets is minder waar. In samenwerking met de Gemeente Zeist, wordt op zondag 7 juli een speciale show gegeven die ook toegankelijk is voor blinden- en slechtzienden. Door middel van de specialistische blindentolken van stichting Komt het zien! kan iedereen deze middag/avond de hele show, van ontvangst tot de afterparty, volgen.

Krankzinnige karavaan

Grijp nu je kans om deze krankzinnige karavaan zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer. ASHTONIA is een ongekend avondvullend spektakel waar zelfs de inwendige mens niet wordt vergeten. Sterker nog, er wordt alvast een smakelijk bordje voor iedereen gereserveerd. Tot in ASHTONIA!

Inclusie-Agenda gemeente Zeist

De gemeente Zeist vindt het belangrijk dat mensen met een beperking volwaardig mee kunnen doen aan de samenleving. Op 9 juli besluit de gemeenteraad van Zeist over de voorgestelde Inclusie- Agenda, waarin beschreven wordt hoe de gemeente werkt aan een inclusieve samenleving.

Boek online via onderstaande speciale Komt het Zien! ticketlink of bel 0900 9203 en meld bij het reserveren specifiek dat het om Komt het zien! kaartjes met blindentolk gaat.

Meer informatie en/of reserveren