woensdag 4 september 2024 | 10:30 - 11:40

Koffie en pianoklanken!

Sionskerk, Jacob Catslaan 73, Zeist
Categorie
Cultuur
Klassiek
Muziek
Uitnodiging
Meer info

Een geurend bakje koffie, een uur prachtige muziek en vrolijke, verrassende toelichtingen. Dat zijn de Koffieconcerten van pianist Wouter Harbers. Vanaf 4 september weer elke maand in de Sionskerk in Zeist.

Een geurend bakje koffie, een uur prachtige muziek en vrolijke, verrassende toelichtingen. Dat zijn de gratis toegankelijke koffieconcerten van pianist Wouter Harbers. Vanaf 4 september weer elke maand in de Sionskerk in Zeist. Omdat de reeks daar zo goed loopt – het openingsconcert zit al vol – komen er vanaf 11 september ook koffieconcerten in de Maartenskerk in Doorn!

Wouter en strijkkwartet ‘Romance’ nemen u in het openingsconcert mee door drie eeuwen beroemde meesterwerken. Van een ontroerend Adagio van Beethoven tot een opzwepende compositie van Ludovico Einaudi. De sfeer tijdens de koffieconcerten is ronduit gezellig en dankzij de achtergrondverhalen hoort u de muziek zoals u die nog nooit gehoord hebt. Wouter en het strijkkwartet zijn volkomen op elkaar ingespeeld en traden onder andere live op voor Radio 4 vanuit het Concertgebouw in Amsterdam.

Kom 4 of 11 september meegenieten in Zeist of Doorn! Kijk voor meer details en tickets op www.koffieconcerten.nl

Delen op