zondag 13 oktober 2024 | 14:30 - 16:30

Arthur Japin en zijn muziek

Slot Zeist, Slotzolder
Categorie
Cultuur
Klassiek
Literatuur
Muziek
Meer info

Een concert geïnspireerd op de romans 'Kolja', 'Vaslav' en 'Wat stilte wil'. Arthur Japin leest uit eigen werk. U hoort muziek van Tsjaikovsky, Debussy, Liszt, Brahms en Röntgen.

Arthur Japin treedt op met een drietal musici in Slot Zeist. Ze geven een concert geïnspireerd op drie romans van Arthur Japin: ‘Kolja’, ‘Vaslav’ en ‘Wat stilte wil’. Japin leest uit eigen werk. U hoort muziek van Tsjaikovski, Debussy, Liszt, Brahms en Röntgen. Arthur Japin is de succesvolste Utrechtse schrijver, winnaar van de ‘Libris Literatuur Prijs’ en de ‘NS Publieksprijs’.

Liduin Wachter (fluit) studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in Kamermuziek. Pauline Verburg is zangeres, zangpedagoge en artistiek leider van ‘Opera Tralala’, opera voor jonge kinderen. Zij studeerde cum laude af aan het Utrechts Conservatorium. Jeroen Snijder studeerde piano aan het Utrechts Conservatorium in Utrecht. Dit concert wordt ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Literair Zeist in samenwerking met de Stichting Slotconcerten georganiseerd. UITVERKOCHT!

Delen op