zaterdag 26 augustus 2023 - zondag 3 september 2023

Platform Kunst in Bilt in de Gehoorzaal

P'Arts Galerie de Gehoorzaal. Vijverhof 41, 3734 DA Den Dolder, WA Hoeve
Categorie
Cultuur
Expositie
Kunst
Meer info

Kunst in Bilt in P'Arts Galerie de Gehoorzaal, Emmy de Jong met schilderijen, Esther van Keulen met keramiek, Mirjam Roest met tekeningen, schilderijen en beschilderd keramiek, Rhodé Bouter met foto’s en Wim Schot met tekeningen en schilderijen.

Een bijzondere groepsexpositie georganiseerd door kunstenaarsinitiatief Kunst in Bilt. Een platform voor en door kunstliefhebbers waar we willen laten zien dat kunst toegankelijk, zichtbaar en betaalbaar kan zijn.

Tijdens deze expositie in het bosrijke Den Dolder zullen vijf lokale kunstenaars een diverse mix aan kunstwerken laten zien: Emmy de Jong met schilderijen, Esther van Keulen met keramiek, Mirjam Roest met tekeningen, schilderijen en beschilderd keramiek, Rhodé Bouter met foto’s en Wim Schot met tekeningen en schilderijen.

In deze combinatie van kunstenaars staat verstilling, natuur en schoonheid centraal. De kunstenaars hopen in deze tijd waarin alles perfecter, sneller en beter moet, ruimte te bieden voor aandacht en een moment van rust door hun kunst te tonen op deze mooie locatie midden in de rijke natuur van de Utrechtse heuvelrug. Kom het vooral zelf beleven!

We zijn alle vier de dagen geopend van 12:00-17:00 uur, toegang is gratis.

Delen op