vrijdag 8 september 2023 | 20:00 - 22:15

Vertelcafé Zeist: 8 september met vele verhalen

Torenlaan Theater, Torenlaan 38 te Zeist
Categorie
Cultuur
Muziek
Theater
Meer info

Op vrijdagavond 8 september organiseert de Werkgroep Zeist Vertelt weer een heel bijzonder Vertelcafé Zeist. Elk vertelcafé is weer een verhalenfeestje. Dus kom en laat je verrassen en verwennen met de mooiste verhalen.

Zeker vijf vertellers komen om een verrassend verhaal te gaan vertellen. Paul de Ridder zal tussen de verhalen door voor de muziek zorgdragen. De presentatie is in handen van Wim van der Ende.

Er gebeurt iets magisch als je als verteller verhalen gaat vertellen. Hoe je mensen kunt raken met een verhaal, wat de kracht is van oogcontact, een simpel gebaar, stilte. Maar ook als luisteraar laat een verhaal je niet onberoerd. Op het puntje van je stoel laat je je meevoeren, meezuigen in een verhaal waarvan je nog niet weet hoe het zal eindigen. Maar het lokt je wel mee naar de mooiste wereld die er bestaat: die van je eigen fantasie. Dus neem die uitdaging aan en kom en geniet!

Aanvang 20.00 uur in het Torenlaan Theater, zaal open vanaf 19.30 uur. Torenlaan 38 te Zeist. De toegang is gratis. Reserveren is niet nodig. Wel gaat er aan het eind de hoed rond voor een vrijwillige bijdrage om volgende vertelcafés mogelijk te maken.

Delen op