zondag 30 juli 2023 | 11:30 - 12:30

Vrolijk brunchconcert op De Brink

Dorpsboerderij De Brink - Kroostweg 7 3704 EA Zeist
Categorie
Cultuur
Klassiek
Muziek
Uitnodiging
Meer info

Luister en beleef vrolijke muziek op de kinderboerderij, tussen de geitjes, glijbaan en foodtruck - door pop-up ensemble La Fragola. Neem je picknickkleedje mee!

Al bijna tien jaar lang komt pop-up ensemble La Fragola in de zomer naar Zeist om op zoveel mogelijk plekken muziek te maken. Met het thema ‘Kings and Queens’ brengen zij dit jaar op 29 en 30 juli vrolijke muzikale odes aan koninklijke hoogheden – van eind 17e eeuw tot nu.

Gelegenheidskoor en -orkest La Fragola is ontstaan vanuit het Utrechts Studenten Koor en Orkest. De enthousiaste groep jonge musici speelt en zingt elke zomer een weekend lang voor mensen in onder andere woonzorgcentra. En andere plekken waar mensen samen komen.

Dit jaar gaan ze op zaterdag 29 juli naar De Bremhorst, AZC Zeist, Spathodea (15.30 uur) en brengen ze een romantisch zomeravondconcert in de Dieptetuin (19.00 uur). Op zondag 30 juli een brunchconcert bij Dorpsboerderij de Brink (11.30 uur). Ze sluiten deze zomerse tournette feestelijk af in de Binnenhof (Joh. van OIdebarneveldtlaan) om 15.00 uur.

Van harte welkom! Alle concerten zijn gratis toegankelijk – aanmelden is niet nodig.

Delen op