zaterdag 15 juli 2023 - zondag 16 juli 2023

Voorstelling “Entrée” van Circus Snor

Blik & Burgers, Filosofenlaantje 9, Zeist
Categorie
Theater
Meer info

Kom ook genieten van de circusvoorstelling, leer zelf de leukste trucs en doe spelletjes voorafgaand aan de voorstelling!

Op 15 en 16 juli om 11.00 en 16.00 uur is Circus Snor met hun nieuwste show ‘Entrée’ te zien bij Blik & Burgers in Zeist. Circus Snor is een gezellig en speels circus dat iedere zomer met een nieuwe voorstelling door Nederland reist. Dit jaar heeft één van de artiesten een wel heel spannende act ingestudeerd waar we natuurlijk nog niets van verklappen. In de show ‘Entrée’ kun je de meest knappe kunsten zien, laat je je verrassen en zal je worden aangemoedigd om ook zelf aan de slag te gaan.

Alleen kijken naar een voorstelling zit er niet in bij Circus Snor. Voor de show en in de pauze kan iedereen zijn of haar innerlijke kind even laten gaan op de Kinderkaravaan. Speel verschillende spelletjes, oefen circustrucjes of je laat een snor zetten.

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14,-. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor. www.circussnor.nl

Delen op