De Open Bak van het Beauforthuis creëert op geheel eigen wijze een podium voor ambitieus en gevestigd talent op het gebied van toneel, dans, mime, dichtkunst, muziek, muziektheater, opera, cabaret, kleinkunst en alles wat daar tussenin zit.

Gastvrouw/comedian Soula Notos introduceert storyteller Yaël van der Wouden. Verder muziek van o.a. Nino van der Velde (Gitaaracademie) en Anemoon van Osch  (Backstage) en de viermans rockformatie MUCK.

Prof. Dr. Wim van Dokkum verrast met een goochelact, huisband Kasba introduceert Kit & Sophia en wegens succes is er ook ditmaal weer een Beaufort Bingo met vrijkaarten voor aankomende concerten.

De Open Bak* in het Beauforthuis is sinds 2018 hét podium voor ambitieus en gevestigd talent uit de provincie Utrecht op het gebied van toneel, dans, mime, dichtkunst, muziek, muziektheater, opera, cabaret, kleinkunst en alles wat daar tussenin zit. Vrij naar de legendarische Open BAK in Amsterdam, die onlangs alweer hun 1500ste editie vierden!

Aanmelden? Kijk op www.beauforthuis.nl/openbak voor meer informatie

*De Open BAC/K bestaat al ruim 40 jaar en werd tussen 1975 en 2012 wekelijks op de dinsdagavond georganiseerd in Theater De Engelenbak aan de Nes in Amsterdam en daarna in het Betty Asfalt Complex. Hier maakten ooit Paul de Leeuw, Brigitte Kaandorp, Youp van ‘t Hek, Lebbis en Jansen, Plien & Bianca, Lenette van Dongen, Marc-Marie Huijbregts, Maarten van Roozendaal en Hans Teeuwen hun theaterdebuut.

€ 12,50 (entree incl. pauzedrankje)
€ 7,50 kortingsprijs: kind tm 12j, CJP/Cultuurpas, stud.krt, kleine beurs, lid ASZ

 

Meer informatie en/of reserveren