Donderdag 30 juni heeft wethouder Walter van Dijk de theaterbrochure Uit in Zeist 22/23 in ontvangst genomen in Filmtheaterfoyer FIGI. De culturele instellingen in Zeist presenteren na twee jaar ‘stilte’ weer hun theater- en filmprogrammering in dit prachtige boekwerk. Kaarten voor het aankomend seizoen zijn vanaf nu te koop.

LANCERING UIT IN ZEIST
Victoria Ruijs, directeur Hotel Theater Figi: “Dat we weer fysiek een programmering in handen kunnen hebben en ezelsoren kunnen omvouwen bij voorstellingen die we komend seizoen willen zien is voor mij en vele bezoekers van enorme waarde. En het allerbeste, wij mogen weer ‘uit in Zeist’, elkaar ontmoeten en samen theater beleven. Ik ben enorm dankbaar dat de podia in zijn weer hun functie mogen uitoefenen; ontvangen, ontmoeten en inspireren.”

Alle podia in Zeist komen aan bod in de Uit in Zeist 22/23. Naast de uitgebreide programmering van Theater FIGI zijn er bijdragen van het Beauforthuis, Poppodium De Peppel, Torenlaan Theater, Slottuintheater, Kunstenhuis Idea en meer! “We kunnen trots zijn op ons divers aanbod voor iedereen in Zeist en daarbuiten”, schreef wethouder Laura Hoogstraten in haar voorwoord.

Wethouder Walter van Dijk: “Fijn dat de gemeente Zeist mee heeft kunnen helpen in het ondersteunen van dit theater. Voor de mensen die er werken, de artiesten maar bovenal voor de bezoekers uit Zeist en omgeving. Cultuur verbindt en inspireert mensen. Ik wens de jong en oud in Zeist een prachtig cultureel seizoen!”.

VAN DANS TOT CABARET, VAN TONEEL TOT AAN MUZIEK. KAARTVERKOOP SEIZOEN 22/23 IS GESTART!
De nieuwe programmering van Theater FIGI wisselt tussen divers, inhoudelijk en vermakelijk. Grand Dame Tineke Schouten balanceert met haar nieuwe show op scherpe lijnen van controverse en dilemma’s. Youp van ‘t Hek geeft zijn laatste ronde. Stef Bos, Simone Kleinsma, Queen Must Go On en Waylon raken je met kleine liedjes en grote muzikale spektakels. Remy Evers moet je dit seizoen gezien hebben. Dit seizoen ook nog meer kindertheater met o.a. Juffenballet, Buurman en Buurman en Assepoester de Musical. En natuurlijk nog meer cabaret, dans, concerten en toneel. Check figi.nl/theater voor het complete programma en tickets.