Vacature Stage Media & Cultuur

Uit in Zeist is een gezamenlijk platform van de culturele sector van Zeist waarop het complete kunst- en cultuuraanbod wordt samengebracht met als doel om zichtbaarder te zijn voor het publiek, het draagvlak voor cultuur te vergroten en kennisdeling en netwerkvorming te stimuleren.

Partners van het platform zijn de gemeente Zeist, KunstenHuis Idea, Slotstad RTV, Poppodium De Peppel, Theater Figi, Het Beauforthuis, Het Torenlaan Theater, Slot Zeist, Het Geheugen van Zeist en tal van amateurverenigingen. Voor het beheren en het verder ontwikkelen van het platform zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) programmamedewerker:

Stagiair(e) Media & Cultuur

voor de periode oktober 2022 tot en met februari 2023
minimaal 24 uur per week

Meer weten?
Heb je de vacature bekeken en wil je meer weten? Neem contact op met cultuurmakelaar Bo Hendriksen, bhendriksen@uitinzeist.nl.

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze stage? Wacht dan niet langer en solliciteer door je cv met motivatie te sturen info@uitinzeist.nl. Je kunt tot en met woensdag 21 september 2022 reageren. Kennismakingsgesprekken vinden plaats op 27 en 29 september.