Onder Arie Perks’s pianoklanken van ‘LED it be’, stelde wethouder Marcel Fluitman op 11 november de nieuwe LED-verlichting in het TorenlaanTheater in werking.

De verlichting is onder supervisie van een installatiebedrijf in 4 weken tijd door 10 vrijwilligers op professionele wijze aangelegd in het theater van het Zeister Mannenkoor aan de Torenlaan.

Koos van Gemeren, kersverse voorzitter van het koor:

‘Omdat alle activiteiten vanwege corona tijdelijk zijn stilgelegd, was het een unieke kans om deze reeds lang gekoesterde wens te vervullen. Dankzij financiële steun van het Prins Bernard Cultuurfonds, het K.F. Heinfonds en het Elise Mathilde Fonds de inzet van de vrijwilligers. We hebben de vrijwilligers als dank met een waardebon en met bloemen in de nieuwe schijnwerpers gezet.’

Professionalisering van het theater

Na de grote verbouwing van vorig jaar is dit een tweede stap in de professionalisering van het theater. Nieuwe zaalverlichting, nieuwe toneelspots Dynamic White Par en Tricolor Mini Par en een digitale Mantra Lichttafel voor aansturing.

Alle lampen branden. De komende weken zullen gebruikt worden voor het leren bedienen van alle mogelijkheden die de nieuwe verlichting ons biedt.

Vrijwilligers gevraagd voor geluid- en lichttechniek

Hier liggen kansen voor een nieuwe hobby. We zoeken nog vrijwilligers die zich samen met ons willen verdiepen in geluid- en lichttechniek en zich in willen zetten bij activiteiten in het TorenlaanTheater.

Zelf interesse of ken je iemand: neem voor meer informatie contact op via info@torenlaantheater.nl of bel met Henk ter Voorde (0637476803)