Het was altijd al mooi. Die rode loper. Dat geroezemoes voor de voorstelling. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten. Het licht, het geluid. Het kolkende applaus. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Na bijna anderhalf jaar corona zijn onze deuren gelukkig weer open! En wat hebben we onze bezoekers en de artiesten gemist. Wij weten het zeker: na deze lange, vreemde tijd wordt het mooier dan ooit en presenteren wij met trots ons nieuwe theaterseizoen.

Peter Kolsters (theaterprogrammeur FIGI): “Na ander halfjaar puzzelen en zoeken door corona mogen we eindelijk weer, we hebben hard gewerkt aan het verbreden van ons aanbod voor jong en oud. Ik ben trots op de ijzersterke programmering die er nu staat en we onze deuren weer wagenwijd open kunnen zetten!”

Het nieuwe theaterprogramma biedt dan ook voor ieder wat wils. Van Simone Kleinsma, Ali B, Henk Poort, Koef Noen tot aan onze theatervrienden de Ashton Brothers. En natuurlijk nog meer cabaret, dans, concerten en toneel. Ook dit jaar veel leuke voorstellingen voor kinderen met o.a. Woezel en Pip, Dirk Schele en Juf Roos!

Van dans tot cabaret, van toneel tot aan muziek. Ontdek de verschillende smaken van het theater in FIGI! Check figi.nl/theater voor het eerste deel van onze programmering en tickets.

ZOMERPROGAMMERING  
Victoria Ruijs (directeur FIGI): “‘Normaal’ zouden wij als theater nu naar het zomerreces gaan, waarin we groot onderhoud plegen en onze theatertechnici op hun welverdiende zomervakantie kunnen. Dit seizoen is dat anders, want dit hebben we allemaal de afgelopen periode gedaan. Nu is het tijd om onze deuren te openen, ook in de zomer.”

Theater FIGI programmeert een zomer vol kindertheater, aanstormend comedytalent en theatercolleges. De datums zijn geblokt, de lampen zijn gecheckt en binnenkort wordt naam voor naam gelanceerd. Houd de website figi.nl/theater in de gaten.