In de 2e helft van 2020 wordt een deel van Slot Zeist gerenoveerd. Een mooi moment om na te denken hoe deze parel van de Stichtse Lustwarande eigentijdser, bruisender en klantgerichter kan worden ingezet voor allerlei activiteiten. Activiteiten voor passerende recreanten, deelnemers aan congressen, horecabezoekers én voor de gasten van Slotgebruikers als het Slottheater, de Slotconcerten, het Slottuintheater, de Culturele Vleugel en Gilde Zeist.

De Kersbergenzaal fungeert na de verbouwing als centrale ruimte met o.a. een informatiebalie, een centrale kassa, een souvenirshop en het historische verhaal van Zeist. Een ruimte ook, waarin alle culturele organisaties van Zeist zichtbaar moeten zijn. Zo zorgen we samen voor een ontmoetingsplek waarin de kracht en de veelzijdigheid van Cultuur Zeist naar voren komt.

Met de huidige Slotgebruikers wordt momenteel al gesproken over de invulling van straks. Als andere partijen vragen of ideeën hebben, dan kunnen zij contact opnemen met projectmanager Peter de la Mar via peterdelamar@gmail.com.